20/08/09

Zeldovina

"Kocka alebo hexaéder alebo pravidelný šesťsten je trojrozmerné teleso (mnohosten), ktorého steny tvorí šesť rovnakých štvorcov. Je špeciálnym prípadom kvádra, ktorého všetky hrany majú rovnakú dĺžku." - wikipédia

O báječnem Minecraft tu už bola reč. A to opakovane. Hráči sa už v základnom editori vybláznili pri navrhovaní celých svetov, hradov, pyramíd, pol kilometra vysokých stromov. Nohy vo vode, hlava v oblakoch. Značnú časť týchto výtvorov sú konverzie sprajtov známych 2D postavičiek /nájdete tam aj fotky Obamu/ poskladané zo základných farebných kostičiek. From Software /vynikajúce PS3 RPG - Demon's Souls/ to celé potiahne na vyšší level. Budú distribuovať úžasne štýlový PS3 only RPG projekt od japonskej firmy Silicon Studio.



3D Dot Game Heroes. Akčné RPG, kde bola roztomilá 2D grafika a sprajtíky nahradená solídnym 3D vzhľadom, a to na rozkaz samotného vládcu kraľovstva Dotnia. Samozrejme v procese premeny sa niekde stala malá chybička, zasiahla temná sila a teraz všetci vyzerajú ako putovná výstava na LEGO výrobky. A tak sa tu otvára priestor pre vás. Mladý synáčik presláveného šermiara na ceste za záchranou celého sveta. To zlo sa totiž mstí za poníženie, ktoré mu spôsobil práve váš fotrík. Pravdepodobne tu pôjde aj o boj za 3D s lepším rozlíšením. Magické orby, sluje, slepice a ďalšie klasické RPG ingrediencie. Japončíci budú týmto projektom určite nekonečne nadšení a zahrajú si to ako prvý už o 3 mesiace. O anglickej verzii sa zatiaľ nehovori, ale môj tip je, že sa dočkáme určite tiež. Krátky MP3 rip pesničky so 16 bitovým štrichom, čo hraje na ich stránke.



editor designu hlavného hrdinu !!!

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****