18/08/09

SONY GAMESCOM

Úplná spokojnosť s predvedeným výkonom. Je jasné, že niečo si treba nechať aj pre japonskú TGS o mesiac, kde sa to pravdepodobne s vlhkým bublaním utopí v početných prezentáciach hier. Príprava na predvianočné krvavé jatky. Naspäť na nemeckú frontu. Heslovite to najdôležitejšie, zároveň tu budem priebežne hádzať to, čo ďalšie dni prinesú.
  • celosvetovo je predaných 139M kusov PS2, 53M PSP, takmer 24M PS3 z toho je 10M v Európe. Viac ako xcrap šmejdov, a iba za 2 roky. PSN - 27M registrovanych kont, 280M zarobených melónov, 560M stiahnutých položiek. HOME - 7.5M stiahnutí. Sofistikovaným prieskumom SONY zistilo, že tanec a spev sa v HOME teší veľkej obľube. Preto dostaneme Singstar Space - The SingStar Rooms, Music Quiz, Video Jukebox, Interactive Dance Floor. Nové tanečné pohyby. Halucinogenné ZMENŠOVACIE huby. Predplatné karty pre PSN hry. Vidzone, stovky filmov pre vašu PSP a PS3, v HD a SD formáte.V priebehu roku 2010 aj v československom priestore. Digital reader pre PSP - "čítať" sa na začiatku bude niečo zo stovák veľkých a malých-indie komixov. Spiderman, Hulk, X-man, Daredwvil, Wolverine. Marvel a další partneri.



tancuj v HOME ako travolta
  • PS3 slim /290 × 65 × 290 mm. 3.2 kg/. Dostupná cca o dva týždne od 1.9.2009 za cenu 299 euro, 299 dolárov, 29,980 yenov. Pribalený 120 gigový hadr. Bravia Sync kravinka, XMB ovládané ovládačom ku telke. O 32% menšia, o 36% ľahšia, o 34% menšia spotreba, čo podľa mojho prepočtu robí niečo okolo 70-80 wattov. PS3 EYE PET za 50 dolárov aj s pribalenou kamerou. Uncharted 2 - niečo novej grafiky. Heavy Rain - 4 hrateľné postavy. Láska, žiaľ, pomsta, odpustenie a obnažené ľudské emocie. Alebo ako ďaleko si ochotný zájsť v mene lásky. Firmvér 3.0 spolu s novou vylepšenou podobou XMB od 1.9.2009, dtto lepšia kustomizácia k obrazu svojmu /nielen animované pozadie/. Stará tlustá PS3 dostane v dopredaji novú štíhlu cenu, a to rovnakú ako slimák.



PS3 slim, ničiteľ svetov , slim vs fat , rozbaľovanie ako na vianoce
  • PSP Go a zadarmo k tomu PLNÁ verzia GT PSP pre každé, kto si tu slim prenosnú mašinku kúpi medzi dňami 1.-10.10.2009. Odštartovaná bude aj nová inciatíva. Produkcia mini PSP hier do 100 mega za výrazne nižšie ceny. App Store. Už v deň štartu PSP Go tam bude pripravená celá pätnástka, do konca roka celých päťdesiat /migrujú tu aj vývojári z iPhone/. Jednoduché RTS, akčné, bojovkové, a logické hračky. MGS Peace Walker a bombastické video s prísľubom kooperatívnej akcie pre 4 hráčov.
  • dajte ľudom chlieb a hry : DEAD NATION vkusné video PS3 PSN "zombie" hry s luxusným vizuálom od Super Stardust HD tímu !! Spoločný boj po celom svete voči zákernému mutujúcemu vírusu, každá mŕtvola sa preto počíta. Zastavte jeho šírenie. Heavy Rain, Ratchet & Clank, Uncharted 2 - najnovšie videá, a pochopiteľne s vynimočne dobrou grafikou možnou iba na PS3ke. GT5 : 1000 áut, interiér reagujúci na poškodenie exteriéru /asi to bude platiť len pre časť z tej tisícky/, domovská stránka dokonca spomínala aj DEFORMÁCIE áut priam na vedeckej simulačnej úrovní, nevylučuje sa aj prevrátenie káry. Zabudnite na tie gay škrabance po náraze v 200ke vo Forze. Nie je zatiaľ presne známe, či bude nový damage model koherentne prítomný na všetkých autách. 60 tratí /pravdepodobne sa tu nezaratávajú zrkadlové a podobné varianty/, stovky features /photo online, Youtube upload, text a voice chat, custom soundtrack, lobby/ a herných módov. Head tracking pomocou PS3 EYE - vraj potvrdený !!! SONY wand - ultimatívny motion ovládač. Video kopy herných konceptov. Pripomína sa aj Modnation Racing, LBP na kolesách /quad splitscreen, 12 autičiek na trati/.


GT5 herné pelechy a hrajú tam toto / YT formát/ + DAMAGE video !!

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****