14/05/09

PS3 na diéte

Predpokladal som predstavenie tzv. 45nm PS3 /CELL, GPU/ za 299USD do leta roku 2009. OK, takže ako pri každej dobre utajovanej akcii došlo ku neželanému úniku informácii. Chlapík bežnej konfekčnej veľkosti a pravdepodobne čínskej národnosti, s mobilom vybaveným 1Mpx foťákom zachytil tieto vymodlené zábery. PS3 slim v celej kráse. Deflorácia xcrapu na E3 2009 bude násilná a bolestivá. Zábery zachytávajú prekvapujúco aj nové logo PS3, ktoré opúšťa starý Spiderman font. Za povšimnutie stojí aj matný povrch.





Samozrejme je vhodné si položiť otázku, či nie sme obeťou podvodu. Teda FAKE. Hlavná indícia, že tomu tak ASI nebude, je pozadie v druhej ráde obrázkov. Ružová farba. Sledujte tento ďalší záber z montážnej linky. Štandardné lesklé Ps3ky. Áno - tá istá všadeprítomná "lososová" výzdoba. Prikladám aj porovnanie matičnej dosky pôvodnej PS3ky /ešte s EE čipsetom/, a poslednej 65nm verzie /štvorcový pôdorys, podobne ako PS3 slim na obale !!/, aby ste pochopili, že slim 45ka bude naozaj útla, teda malá.



A ešte niečo. Pohľad na vykuchanú PS3 BD mechaniku. Je to poriadne tlustá makrela, pre slimku potrebujeme niečo polovičnej hrúbky, a tiež so "suck in" mechanizmom. Čo tak Sony Optiarc BC-5600S-01 2X Blu-Ray SATA Slim Combo Drive. Ďalší nepriamy dôkaz - tento blog uverejnil tie isté obrázky čo vidíte hore. Nasrdená protireakcia - "We would like to ask you kindly remove the following pages of your pages on your website because the page contains MainTeK Computer Incorporation confidential document and photos, which were illegally released and posted on your website." Mainteak naozaj vyrába komponenty pre PS3.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****