03/05/09

Kerfluffle

Patrí ku folklóru mnohých herných sajtoch čas od času dať do obehu nejaké to herné zrovnávacie versus video. Grafika. Poznáte to - ten má dlhší bimbas, ten hrubší. PS3 tam má pochopiteľne vždy vagínu, čo začína na písmeno P. Gametrailers sa svojho času priam topil v podobných šikovne a tendenčne zostrihaných sračkách. Až kým sa krčah neprekotil, a neukázal svetu svoju nadržanú vlhkú dieru. Slávna kauza s hrou GRID. Xcrap vtedy rozjásane prezentoval svoju o niekoľko tried lepšiu hernú fyziku /lietajúce gumy, autá a plechy/. Pointa - bohužiaľ išlo o premenovanú PS3 verziu. Ta prekliata xbot sajta sa však nepoučila. A urobila to opäť, a ešte primitívnejšie. Pretože som v tom zapletený aj ja, a n4g.com to rozmazáva kade tade. Tu to máte z prvej ruky.

GT teda na svoju stránku zavesilo zrovnávačku pre hru Xmen Origins: Wolverine. Je to bežná hack@slash braindead vyvražďovačka s filmovou licenciou. Technicky a herne priemerný flák nesiahujúci ani po päty starému Heavenly Sword. Počúvajúc teda Dirty Dianu a Stevensenovo šialené gitarové sólo, sledujem tu blitku. Registrujem všetky neduhy Unreal engine. Ani po piatich rokoch nedokáže nahrať textúry na čas /príšerné obzvlásť na xcrape/. Tu zas máme lepší bloom na Ps3ke. Aj zjavne lepšie nasvietenie hlavne postav, tu však nie, tam hej. Doprdele. Raz ma lepšiu saturácia ľavá strana, potom pravá. Po malej frame by frame analýze mi je jasné, že opakovane sledujem tu istú konzolu v OBOCH oknách naraz aj keď popisky tvrdia OPAK. Potom prišla táto sekvencia. Môj snapshot.



sledujte odlišnú saturáciu farieb kože Logana, origo video

Nie, na PS3 ovládači nenájdete zelené A tlačítko. Ti sráči to urobili zas. Tentokrát vydávajú po pár manipuláciach s obrazom inferiórnu Xcrap verziu za PS3kovu /akože horšia/. O deň neskôr bez slova "ospravedlnenia" tu už máme údajne korektné video. Po opravení "neumyselných" chýb. Na tomto mieste by bolo dobre pripomenúť reakciu GT po prevalení GRID fiasko.

Video GT editor, ktorý v tom mal prsty takto arogantne odpovedal: "Pozrite sa, už mi je zle z toho humbuku o tom, ako je GT zaujaté voči PS3ke, uprednostňuje Xcrap a nenávidí PS3. Teraz tomu urobím rázny koniec. Berte ako fakt, že Xcrap má raz a navždy proste lepšie hry. Koniec diskusie. Dôvod prečo dávame jednej, a tej istej hre lepšie skóre na xcrape je ten, že má lepší ovládač. Je omnoho a neporovnateľne lepší, krajší, intuitívnejší. Koniec diskusie. Je to Xcrap, čo jasne a signifikantne hýbe herným trhom. SONY nech sa zobudí, ak chce niečim konkurovať dych vyrážajucim titulom s úžasnou story ako Gears of Joke a HALO. A nech totálne prepracuje svoj ovládač." 21-11-08, 17:42

Kerfluffle. Toto slovo určite nepoznáte. Okrem iného označuje napríklad chybu, ktorá sa stala neúmyselne, alebo typ prdu tzv. tišan zákerník. Takže billovi GT vymrdanci, sami ste si podrezali konár pod nohami - Don't kerfluffle in my room please.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****