15/05/09

Čínska štvrť

Bytostne ma uráža, ako môžte považovať zjavne autentické obrázky PS3 slimáka za nejakú činsku veteš. S týmito predsudkami musím rázne skoncovať. Dokážem vám, že mandarínov podceňujete, a neviete s čím sa zahrávate. Važení, keď sa šikmáč zdravo naserie, a roztrhne ten japonský NDS bazmek na dve polovice, vznikne niečo, čomu sa u nich hovorí DINGO A320.



Špičkový produkt za prťavých 85 USD, ktorý si hneď detailne predstavíme. Najprv črievka: CPU 400 MHz Ingenic MIPS, pracovná RAM 32MB, zabudovaná flash 4 GB, display 2.8 inch QVGA LTPS LCD 320 x 240 pixlov, baterka 1700mAh, váha 110g, rozmery 125x55x14 mm, výdrž cca 8hodín, sloty externé mini SD karty, audio jack, stereovýstup. A poďme na bohaté funkcie :
  • ilegálne pribalené emulátory klasických 8-16 bit platforiem : NES, SNES, Sega Genesis, GBA, Neo-Geo, CPS1 a CPS2 /arkáde systémy fy CAPCOM/ + samozrejme produkcia aj vlastných hier, dokonca 3D, technicky na veľmi slušnej úrovni. Napríklad 7 days - Salvation. Alan Late zaplakal.
  • mašinka je priamo z krabice pripojiteľná ku vašej LCD TV, určite vás hneď napadne použiť ju ako mini DVD prehrávač. Zvládne formáty - RMVB, RM, AVI, WMV, FLV, MPEG, DAT, MP4, ASF.
  • MP3 audio ako inak, plus WMA, APE, FLAC, ekvalizér a surround efekty, 3D grafický podmaz, hudba môže hrať v pozadí, počas spustenej inej aplikácie. FM radio 76.0MHz~108.0MHz, a nahrávanie z FM rádia. Digitálny hlasový zaznamník do MP3/WAV formátov.
  • IMAGE browser - JPG, BMP GIF, PNG, s možnosťami ako zoom, rotácie, slide show prezentačky. E- book /záložky, auto browsing, zmeny veľkosti fontov , TTS podpora, čo nie je nič ine ako text-to-speech predčítavanie !!
Na youtube nájdete metre videa. Prikladám ešte veľkostnú zrovnávačku z inými handheldmi. A aby som nezabudol. Pracovné menu je zrkadlovým obrazom XMB rozhrania z playstation mašín. Ako ináč. Inak homebrew scéna sa až prevaľuje blahom, a chrlí custom firmvéry. Domovská "dingo" stránka. Garantujem vám, že za cenu 160 USD by červení partajníci vedeli vyrobiť smrtonosne premakaný stroj aj s touchscreenom, a pekne by aspoň teoreticky oficiálnu "NDS-PSP"dvojku potrápili. S pozdravom Práci česť, končím.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****