09/09/13

Sony Computer Entertainment Japan Asia /SCEJA/ konferencia - 2013


Čakal som, že konferencie začne na sekundu presne ale to platí asi len pre šhitkanzeny a príchod vlaku do stanice. Video stream ide pekne, no-lag. Poďme. JRPG džingel hudba na úvod, žiadna video herná montáž, iba par sekund pseudo dubstepu. Translator je japonec-japonka /"ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US"/, bob so mnou. Videozáznam /stream, dĺžka - 124 minút/.

PSV slim /full specs/

PSV.  Zachranárske práce. Nové farby - rušofá, šltá, bledo modravá a tak. Fucking redizajn - PSV slim /séria 2000/: tenšia /o 20%/, ľahšia /o 15%/, zabudovaná 1 gigová flashka, microUSB /nabíjanie/, o hodinu dlhšia výdrž na baterke, LCD display, no-OLED /??/, nové 64 gigové pamäťovky. Na japonskom trhu od 10.10.2013 za 19K yenov, to zodpovedá našim 199 euro. Hry. Gundam Breaker /arénové boje robotov, gundam je pre nich to, čo pre nas transformers/. God Eater 2: Fenrir edition /kooperatívna TPS arénová rubačka/. Soul Sacrifice Delta /arénové viete čo, vyzerá to dobre z videa/. 

 God Eater, Soul Sacrifice, Gundam Breaker - koooperačné rubačky v aréne majú na PSV svoj druhý domov

Sakai of Sega. Phantasy Star Nova /single player RPG, co-op multiplayer/ v kooperácii s tri-Ace pre PSV /veľmi populárna Phantasy Star Online 2 dostane nadupanejšie pokračovanie/. Ďalšie PSV pišung hry a apps. School Idol paradise /nejaké tanečné hovno so školačkami, translator neprekladá/. Terraria /2D verzia minecraftu, možno aj zábavnejšia/. Nejaké 3D shooter šialenstvo s pedo pandou a školačkou, názov iba jeponsky, aj som to už videl ale už som zabudol. Amnesia, Diabolical lovers, aj bundle, vyslovene japonské hry. FFX/X2 HD pre PSV, stále nemajú dátum releasu. PSN+ reklama. Poznámka - zatiaľ tu rovných 30 minút konferencie venovanej PSV, ako hovorím - zachranárské práce. Mega PSV bundle HW+SW pack, s datovým balíkom, japonská vec, nezáujem. Videomontáž PSV hier. Mimochodom je to cele režírované japonsky "nekoherentne", ak mi rozumiete, iná kultúra. Koniec PSV časti prezentácie.

Playstation 3. Štatistiky, podiel PS3 na trhu prudko rastie a sony mašina dnes totálne dominuje týždenným-mesačným-kvartálnym /Wee, Wee Uu, Xcrap majú úbohe predaje/. Strašne dlhá videomontáž PS3 hier /od GTA5, cez Beyond, Ace combat, Dragonball, Dark Souls, MOVE hry po japonské obskúrnosti/. PS3 má proste kopu hier, ok, presvedčili ste ma. Olééé. Yamauchi na scéne, takže GT6ka. Nový engine, bla bla, track editor, feedback od hráčov pri tvorbe UI, online časti, výrobcovia áut tlačia svoje šmejdy do GT6 aby ich takto zviditeľnili. Video. "For people who loves cars". To isté ako na gamescome. Fuck youuu. GT6 - 5.12.2013 v japonsku /a obligátny PS3 bundle s hrou/.

Playstation 4. Štart v japonsku - 22.2.2014, podľa očakávania /cena 39.9K yenov aj s kamerou, tá je vlastna zadarmo/. Ak vo videu /komentáre okolo videa/ vidíte číslovky 8888, tak to znamená, že máte tlieskať /na MS prezentáciach to majú nahraté na páske aj s obdivným hýkaním/. Yoshida /šéf všetkých SONY dev. skupín/. Začína hrou Knack, je to predsa len SCEJ hra /zopár japončíkov to dostane ako bolestné aj zadarmo/. Kecy, kecy, crash, mark cerny, akcia, taktika a starý trailer. "Goblini sú problém, hlási sa nejaký dobrovoľník na deratizáciu, akcia s jednosmerným lístkom". Playroom - minihry pre PS4 kamerku. A dlhokánska PS4 videmontáž. Technická poznámka Psycho Break je japonský názov pre The Evil Within /Resident Evil = Biohazard, jasné/.

Špeciálna video ukážka Watch Dogz, iste platené reklama od Ubisoftu, ale toto skutočne nie je hra/žáner, ktorú by japončíci aktívne vyhľadávali, eh. Teraz Psycho Break video /"smells like blood"/. Dynasty Warriors "nejaké vysoké číslo" /je to osmička aj pre PS4/. Nočný level vyzerá ako niečo na PSone alebo PS2. Počujem, že chlapík hovorí o spektakulárnych technických fičurách, ale ja žiadnu nevidim. Neger čo šuká čiernu ovcu v tmavom tunely. Nagoshi of SEGA. Yakuzááááá: Ishin. Mestečko z papiera, dažď, noc, lampičky, blato a traja chlapíci s mečmi. Bitka, kref, stále noc, veľa toho nie je vidieť, je to aj PS4 hra ale nič tomu zatiaľ nenasvedčuje. Mimochodom los translators často prekladajú aj samotné trailers, funny broken spôsobom.

Ideme ďalej. Lily Bergamo. Dafak. Nové IP od dvojice firiem Grasshopper a Gungho. Extrémne akčná hra a niečo o rezancoch v polievke. Ramen je japonská kuracia polievka. Také niečo. Je to akčná hra, strašne motajú. Viac detailov na TGS. Žiadne video, please understand. Ďalšie hry. Vidim tam v tých klikyhákoch SRPG. Natural Doctrine pre PS4, PS3, PSV. Bojovka Guilty Gears Xrd. Level 5 pre PS4 s hudbou od Nobuo Uematsu - Wonder Flick. Malé JRPG. Earth Defence pre PS4 /kooperácia versus tisíc hlavý hmyz čo žerie tokyo/. Gundam PS4 /rychlokvasné niečo z PS3 alebo PSV, Bandai sa s tým nehraje/.


Deep Down /PS4/ by sa malo hravo poradiť so slabomyseľným Ryse pre Xbone

Deep Down. Ono of Capcom /gay s príčeskom/. Nové video a hrateľná ukážka !! Davaj. Na striedačku v nehernom videu vidím vlhké podzemie s bubákmi a moderný scifi bejvák /Assassin creed scifi sračky, huh/. Grafika môže byť, herne asi akčnejší Dark Souls. Herná časť - ako funguje presne ta online časť netuším ale toho draka môžte rubať kooperatívne, mapy a obludy sú procedurálne generované /??/.  Pohrajú sa s tekutinami a ohňom, next gen fyzika. Na TGS aj hrateľne bez bežného navštevníka. PSN+, music/video unlimited, komplexná integracia PS4 so smartfounami a tieto blafy prejdem mlčaním, kde je TLG !! "One more piece od news" od Andy House /šéf hernej divízie playstation/. Nejaká malá biela krabička o veľkosti smart mobilu. PS Vita TV. Neviem čo to vlastne je, nechcem to vedieť, nejaký streamovací, všesmerový bazmek /asi za 100 euro/. Koniec konferencie. TLG iz DEAD.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****