01/06/09

E3 2009 - Microsoft

Harmónia /Harmonix, boy band/ ala Bill, falošní beatles, a zpätná pískľavá väzba posiela xcrap do zelenej priepasti zle animovaných panduľákach a nesýnchronizových pohybov papúľ. Trvá to už trochu dlho, konečne release dátum - číslo beštie 09.09.09, exkluzívne pre Xcrap. Who cares, my dostaneme Queen, poctivých chlapov čo nemajú rozkrok vypchaný ponožkami. Yoko Ono, antichrist na scéne. "We are champions" .. poďme, aha to nespievajú oni, sorry. Zneje - "Všetko čo potrebuješ je láska". Správne. A tu máme dvoch živých preživších chrobákov, a ich desať sekundový výstup. Asi sú príliš drahí. Aj tak zmotane motajú ako párik švábov po postreku. Chudáci. Ex Paulovo šlapka ceckatá Heather, nikde. Škoda.

Áaaa. Večer celebrít. Tony Hawk osobne, a jeho plastikový "trochu krátky" board za 120 dolárov. Vraj vyzerá ako skutočný, môžte sa po ňom vaľať, a chytať ho. Nová éra pohybovej hernej kultúry. Kámo za tie prachy radšej trochu poctivej ručnej práce od profesionálky. Po 20 minútach neukázal bill ani tichý prd pod perinou. Tony sa odchádza ožrať s Ringom, a ešte boardom napodobňuje baseball uder, možno golfový, alebo ho len seklo.

CoD5 video. Multiplatformová nuda. Konečne hrateľná ukážka. Nejaký pupkáč v mastnej mikine nám ukazujú, ako sa v FPS hre lezie hore ľadopádom s dvoma cepínmi v rukách. Vzrušujúce ako lízanie kundy cez sklo. Nepriehľadné. Konečne vyliezli do základného tábora č. 2, kopa hmly, žiadna streľba, dohľadnosť ako v Turok jednotke. Trocha streľby a výbuchov, mikine sa vyhadzujú pod pazuchami dve spotené kruhy. Zober ten snežný skúter !!! Dokonalá kópia tých totálne zbytočných vehikle vložiek z Half Life 2.

Onomi san hidzime sorimas .. japonská opica zo Square tímu mekotá o FF13, všeobecné kecy. Chce nám ukázať vôbec prvú bežiacu ukážku na xšmejd HW. Ako keby to niekto na plátne dokázal rozoznať od PS3ky. Zdochni na svinskú chrípku. Na šmejd porte mali začať pracovať AŽ bude hotová superiórna PS3 verzia. Bola to lož.

Nasledujú xcrap ONLY hry. Vbiehajú EPIC sráči na čele s CliffyB pubertálom. Oblečený do trička s bill gatesom. Takže Shadow Complex. Skrolujúca 2.5D blitka. Asi ftip, ale oni to tak nevidia. Xbox Live Arcade. Už zmizni a nerob im hanbu. Urobili to. Čo tam máte ďalej. Jooy Riiiide. Infantilná autičková sračka s AVATARMI, ktorá prevráti celý žáner hore nohami. Auditórium v rozpakoch. L4D2. Ďalej .. poďme. Splinter CG video. Bože čas letí, a ešte ste neukázali vôbec nič. Hrateľná splinter ukážka - "KTO ZABIL MOJU DCÉRU", hraj už a tu hubu konečne zatvor. Vedený svojou pomstou sa stáva dokonalým predátorom. Iste. Herne nuda, technicky desať krát odložená nuda.

Forza 3. Jesus. Prvý trailer by rozosmial aj Rideger Racera. Žiarivé pastelové farbičky, sladké textúry, arcade feeling. Asi to vzdali, GT je priliš silná konkurencia. Vraj najlepšie vyzerajúce autíčka bez ohľadu na platformu. Klamár, alebo si sňupol dvojitý kokáč s crackom. Inak afektovaný bradatý ujo a červené Audi R8 za ním.

Bungie a HALO "neverending fight" ODST. Naštastie som mal pripravený blicí pytlík a čistý uterák. Slipy si prezlečiem až potom. Kričí na mňa totiž presne desať rokov stará grafika a gameplay. Z prítomných halo detí nekričí nikto, apatia. Anglosasi tomu hovoria "milking", dojenia kravy. Simplexný datadisk pre jednu priemernú hru. Stále nikto nejasá. HALO REACH. Čo zas kurva.

ALAN LATE. Dva ksichty, jeden s nepochybne švédskym prízvukom. Takže asi fín. Beží filmeček - "My wife is missing" .. raduj a veseľ sa chlapče. Poďme to zapiť. Hra beži, kopa skriptov, toporná animácia. Enemákov vraždi lúčom baterky, snáď máš dosť štavy. Herne nezaujímavé, další script a ešte jeden, a piaty, šiesty. A to sa tu niekto sťažoval na Heavy Rain. Verejný sľub, že to dokončia v roku 2010. U mňa vonku prší, snáď to dovtedy uschne.

Posledné minúty konferencie. Rozpačitý potlesk spustený nejakým zaplataným agentom. Kde je tá ukradnutá MGS4 vy socky. Last FM a NETFLIX si nechajte na púštanie si omše a Urbi et Orbi pred posledným pomazaním. FACEBOOK. Hihihi, uhihňaná rusovláska. Tajná billova zbraň. Hlas sa jej chveje, sledujeme jej menštruačný kalendár, detailný zoznam jej narážačov, dokonca jeden pes. Hlas sa jej chveje ešte viac, a volá sa Felicia a hraje hry tak dlho až vám z toho ztvrdne. Twitter. Ďalšia módna zbytočnosť.

Kojima "teh broken" engrish. MGS Raiden. Rising. Aj mne sa postavil, a hneď si aj chrchľavo odpľuvol. Nepochybne nejaká rýchloplichta, degradovaná akcia natlačená na jedno DVD. Bill ďalej potvrdzuje, že čo si nekúpi - nemá. Ďalší chudák nám ešte v úplnom závere ukazuje bezovladáčovu technológiu, ktorú PS2 pozná roky pod názvom EYE TOY. XCRAP PROJECT NATAL. Už si to len chce kúpiť, asi preto nikto netlieska. Tlieskajte, to ticho je to trápne. Veď to rozozná váš ksicht a hneď vás to aj prihlási do LIVE, a navyše v dashoarde rozhýbe tohto obsolentného Avatara. Už si to len chce kúpiť. Už som ticho.

Steven Spielberg. Aká by to bola zábava, keby na nej nebol aspoň jeden žid. O niečom kecá, môj jidiš však nie je dostatočné dobrý. Iba občas niečo zachytím .. bobor, veľa bobrov .. plyn .. pomsta, obriezka. Ani slovo ospravedlnenia za doprcaného Indyho a Star Wars. Lúči sa. Aha, takže podobne ako Ringo a Sir Paul iba lacné nabubrelé pozlátko.

Peter Molyneux. Plešatý zkrachovalec, čo už asi 15 rokov čaká na akúkoľvek svoju ďalšiu, druhú, PRVÚ dobrú hru. Kriste pane, a opäť ten NATAL a v JEHO hre. Vlastne v technologickom deme. Už si to len chce kúpiť. Ten Natal. Najlepší ovládač na svete. Wiimote je až druhé. Konečne koniec. Bezradnosť a barokový pátos, sebaklam a pýcha.

-- Všetky moje postrehy boli písané v reálnom čase, počas konferencie /stream, download/ publikované bez úprav --

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****