02/06/09

E3 2009 - Nintendo

Pódium je prázdne. Podmaz - Natasha Bedingfield, U2. A cenu MTV vyhráva - tých pár prísediacich čo sa počtom nevyrovnajú minulému roku. Niekoľko obrazoviek, na ktorých sa hystericky strieda posledných sekúnd mojho života. A prichádza anjel smrti celý v bielom. Cammie "som v prechode" Dunaway. Cítim sa ako žiak prvého stupňa, umyté ruky položené na lavici. Igelitka s desiatou pod ňou. Úča začína nudiť.

New Super Mario Brothers pre Wii. Mario 4D. Čo Kutaragi iba sľuboval, to nám Mário v dvojdolárovej a 16 bitovej grafike pre štyroch hráčov kooperatívne na jednej obrazovke s ľahkosťou splní. Hráči LBP nech sa teraz rýchlo odpoja. Ja budem za vás zatínať nechty do zkrvavených dlaní, lebo ta bezbrehá trápnosť celej sitúcie je neznesiteľná. Cammie pokračuje ..

Wii Fit plus. Spoľahlivo odstráni aj jej celulitický zadok, a spevní ochablé panvové dno. Aj ženy po 50ke majú právo na kvalitný sex. Porucha v prenose. Prichádza nekonečne arogantná a čierna tvár nintenda Reggie. Tvrdí - wiimote je tak dobré a úspešné, že teraz bombasticky, a s hlasným hurhajom odstraníme všetky jeho hrubé chyby designu. Wiimote+. Konečne použitelný 3D motion ovládač. Opäť séria generických pohybových štúdii atlétov, ktorými my nikdy nebudeme. Ozval sa prvý maličký potlesk, ktorý takmer okamžite odomurel. Hlas segregovaného černocha citeľne zakolísal. Konečne ukážka reálnej hry. Zrecyklovaný Pilotwings, kde pohyb wiimote+ priamo ovláda pohyb paragána. Gimmick charakter je do očí bijúci, rovnako dobre môžte ďalej ničiť svoje analog páčky na dualshocku. Streľba z luku. Použiteľné iba ako party hra pri rodinnej oslave narodenín 80 ročnej slepej babky. Streľba do basket koša, zjavne identický zážitok, ako pri tom istom manévri so sixaxis. Biely muž nevie skákať. Regie preto následny duel s nejakým poskokom vyhral. Pri posledných trojkách bolo vidieť, že rejža zapol cheat mode, god mode, black mode.

Jedným slovom spomenutý Red Steel 2. Pripomínam totálne fiasko prvého dielu vďaka dokonale nefunkčnému old wiimote. Kolaps celého konceptu, a tí čo uverili si proste vyžrali všetok žltý sneh. Počúvajte hlas eskimáka. Príval third party softu je podľa negra nezastaviteľný a firmy zarábajú kopu prachov. Hovorí pritom o Wii. Lži. Zábery nejakých ultra low budget NDS flash Mario@Luigi hier. Zívam. Golden Sunar DS. Pokračovanie veľmi slabučkého GBA JRPG. Cammie uvádza prenosný "Klub vražedných žien". Ďalšia flash detektívka. Teraz niečo pre chlapov. US policajt. TPS akcia, klon GTA, nepochybne technicky najlepšia NDS hra, ktorú ste videli. Prííííliš rýchle strihu asi zakrývajú chudokrvnú hrateľnosť. Opäť niečo pre ženy. Módna NDS prehliadka. Celé to má rytmus recitálov z hodnotenia tretej päť ročnice. Nevidieť sebemenšiu snahu o akúkoľvek kvality. Celé fúriky shovelware odpadu. Paralelne mi beží redtube, takže sa to dá z výhradami vydržať.

Mr. Satoru Iwata. Šéf nintenda. Jeho pedofilne šusľavý štebotavý "ňim ňam aľeeeee .. misľíííme" hlások ma vždy dostaneme. Veľká kopa vychvaľovania, geriartrických obrázkov, etnických výjavov, a masturbácie bez indulony nad ich globálnym úspechom. Neprínosné, strašne zdlhavé, zbytočné. Povedz rovno, že nemáte v rukách NIČ. Ste úbohý fast food bez ambícií, nie michellin reštyka s troma hviezdami. Čakám kto hodí prvé vajce. Sklzáva to do kvázi filozofickej prednášky. Som šokovaný, že to ešte pozerám. Predstavuje Wii Vitality Sensor. Strčíte do toho prs .. prst a ono vám to zmerá PULZ. Dokážem to isté, aj bez dvadsať dolárovej mačky sračky. Bezradnosť celej konferencie je asi úmyselná, začínam však rozoznávať rafinovanú réžiu v pozadí.

Super Mario Gaylaxy 2. Identická grafika a herný koncept ako jednotka. Datadisk z každého uhla. Čo záber to scéna do bodky okopírovaná z nejakého dielu Playstation Ratcheta. Opäť na scéne chýbajúci článok medzi človekom a opicou, možno slepá vývojová vetva - neger Reggie. Uvádza FPS Conduit, Resident Evil Darkside Chronicles, Dead Space. Ubohé zkriplené potomstvo pôvodných originálov a skutočných hier. Team Ninja. Project M.Metropoid. Poplašene sa tváriaca akcia. Až v roku 2010. Gay Mario bez akéhokoľvek dátumu. A behom sekundy to celé končí. Cítim sa ako kurva na jednu noc, ktorej sa borec na konci do ksichtu .. neurobil. Žiadna Zelda !!

-- Všetky moje postrehy boli písané v reálnom čase, počas konferencie /stream/ publikované bez úprav --

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****