24/03/08

Veštba sa naplnila

Viem, že sa všetci tešíte na Killzone2, LBP, a Resistance2, ktoré podľa posledných "oficiálnych" informácii dorazia na trh v priebehu pol roka, to jest všetky tu budú do vianoc. Lepšia však jedna guľa v hrsti, ako dve na streche. Sledujte. It´s PSP time. Fading Shadows.

Zloduch Gardal ma diabolský plán. S pomocou dvoch svojich poskokov Quipha a Morga sa chce zmocniť vlády nad celým svetom, k čomu potrebuje dobiť legendárnu pevnosť "Castle of Heaven", ktorá má chrániť svet pred zlom. Teda pred ním. Má to iba jeden háčik, musí pred jej bránami obetovať dušu mladého chlapca Erwyna spomenutého aj v tisic rokov starej veštbe. Gardal už Erwyna zajal, a v najhlbšej väznici jeho kutlochu čaká na svoju popravu. Nerátali však s jeho setrou Airaou. Mladá čarodejnica, ktorá bratovu dušu premenila na jednu kvapky slzy chránenú magickou obalom v tvare guľe. Teraz s pomocou paprsku svetla musí guľu dopraviť do Nebeského zámku, a brata zachrániť.

Týmto úvodom vám chcem naznačiť, že aj keď nejde o story na úrovni Pána prsteňov. Pri logicko-akčnej hre sa cení aj to. Takže sa chopte vesla, a lúčom svetla navigujte guľu po skutočne rozmanitých prostrediach. Bažiny, zámky, hory, vlhké kobky. V prípade potreby môže guľa meniť svoju štruktúru na drevo, ktoré pláve na vode, na sklo, na oceľ ak potrebujete zdolať nejakú prekážku, alebo pascu hrubou silou !! Čaká vás:






  • 40 úrovní pre jedného hráča spojených silným príbehom
  • 10 máp pre multiplayer
  • kompetitívny wifi multiplayer mod
  • podrobný tutorial, kopa dobrej grafiky a hudby.
Túto PSP exkluzívnu hru majú na svedomí borci z Ivolgamus. Pochádzaju z Litvy a sú aktívní od roku 2002.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****