23/03/08

Ľavá pravá, seno slama

Ak ste váhali s kúpou GT5P. Neváhajte. Na oficiálnom SCEA blogu totiž nájdete toto vyjadrenie Chris Hinojosa : "finálna verzia hry Gran Turismo 5 tu ešte asi rok nebude." Osobne s tým nemám najmenší problém, AK tomu bude zodpovedať aj kvalita. Počnúc grafikou, cez fyziku, dynamickú zmenu počasia, nejaký ten damage model, stabilné servery a sieťový kód, online možnosti, integrácia do služby HOME, viac tratí a áut než jeden smrteľník zvládne za celý svoj život.

Následuje odhad predajnosti konzol webu VGChartz pre týždeň končiaci sa 22.3.2008 /európa/. Ide o jeden celý týždeň, v ktorom XBOX 360 výrazne zlacnel. Odpoveď MS na víťazne ťaženie PS3ky. Ako sa zdá, protiútok nevyšiel. V zátvorkách je čislo za minulý týždeň, pred zlacnením.

  • PS3: 74,638 (71,023)

  • 360: 68,542 (54,281)


Ľud ma žiada, aby som sa vyjadril ku kauze "Linger In Shadows"/sťahujte hires video/. Nuž, osobne by som si toto grafické demo ani nevšimol, ale keď inak nedáte. Stojí za ním poľská demo skupina Plastic. Do obehu ho dali na dobre známej demosúťaži Breakpoint /2008/. Podľa mňa ide o štandardné demátko, ktorých je na pouet.net asi pol terabajtu. Vlastne si stačí pozrieť aj oficiálne dema od NVidie. Viac mojej pozornosti vzbudil iba názov Santa Monica, hneď v úvode dema. Vývojári stojaci za blockbusterom God of War. Bob vie čo tam vlastne robia, asi poskytli nejaké know how, technicky však ide skutočne o bežnú prezentáciu na úrovni singel core CPU+ NV 7600GT.






Inak na stránke pouet.net nájdete dema aj pre PS2, PSP, a PSone. Ak by bol záujem. Zvoľte si platformu a čumte, alebo sťahujte. Veľa diem je dostupná aj ako youtube video.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****