22/11/13

Xbone - do tretice všetko dobré


Naživo z NY a LA - štart najnovšej konzoly od MS, pokrývame východný aj západný breh ameriky. Prvý oficiálne zakúpený Xbone môžte eventuálne /rituálne/ hodiť do atlantiku či pacifiku. Geoff "Doritos and M.dew Pope" Keighley je očividne v lepšej nálade ako pri moderovaní launch party PS4ky, len si prosím ťa utri to malé "biele", charakteru sypkého prášku, pod nosom. Ďakujem. Vidím tam aj hasičov, to keby trebalo vodným delom rozohnať zdivočelých xbotov. Obrnené policajné auta na prevoz prachov privážajú zelené krabice s Xbone. Už tu chýba len Joker s Batmanom. Na scéne je teraz Yusuf Mehdi /víceprezident marketingu pre MS xcrap produkty/, zavinšuje a zmizne. Letmé "živé" zábery na klopýtavých zombíkov /Dead Rising/, pochodujúcu rímsku légiu /Ryse/ a ilegálne preteky áut v uliciach New Yorku /asi NFS/. Bill  nešetril. "Xbone padaj do LA" - Geoff zavelil. Chvíľka trápneho ticha, krátky kŕč na chvíľu skrivil kútik jeho jemných úst a sme v Los Angelos.


LA - tu to moderuje niečo čo si zobralo podobu "Weird Al" Yankovica a vedľa stojí ďalšia krivá huba z MS - Phill Spencer /generálny manážer niečoho v MS/ , dobre známy svojim chronickým prebytkom nekontrolovateľného sebavedomia a arogancie. V pozadí sa "deje" skvelá, nenútená "atmosféra a energia", všetci mastia tie 15 frejmové 6/10 Xbone hry, v popredí kecy o najlepšom hernom launche všetkych čias, diverzita, LIVE, Cloud a bla bla. Zmocníme sa vaších obývačiek a kabeloviek. Phill je inak veľkým fanúšikom Ferrari, má na to asi aj dosť veľký plat, my ostatní sa máme uspokojiť s Flopzou a 2D low-res panduľákmi pri trati.

Strih na kočku /volá sa Justin/ a vedľa nej mrtvý potkan Deadmau5 /disco hudobník, úpadkový house žáner a podobne/. Keď vypnem audio, vyzerá to ako keby ta kočka balila tu myš, ale keď audio zapnem, tak sa bavia o TitanFalle. Awesome. Cool. Amazing. Sexy. Integrovaný reprák v monitore mojej PC šunky v práci má strašne malý výkon, zle počujem, takže iba odčítam z úst. Strih naspäť do NY.

´murica fuck yeaaaaaaaah

Geoff v obkľúčení bandy fakt tlustých xbotov čiernej pleti so zelenými budajkami na paliciach ala írsky leipreachán. A reklamná vložka. Major Nelson /šéf infraštrukúry LIVE/ nám radí zožrať aspoň 100 x Big Royal mekáč a zvýšiť tak šancu na výhru konzoly Xbone. Takže sa reklama ešte neskočila a MS nás posiela do najbližšieho Macdonaldu. I am fat !! Oceňujeme nejakého psychota, čo dosiahol gamescore o hodnote takmer 1000 000  bodov. Ubožiak, no lifer, 100% panic - tu máš biely "limited edition" Xbone a doživotné LIVE GOLD predplatné /zajtra to strelí na ebay/. Technická poznámka, je to jeho vôbec prvá návšteva New Yorku, čo neprekvapuje, keďže celý svoj biedny život strávil opred blikajúcou telkou. Mimovoľný, ale detailný záber na komparz ako sa krmí mastnými hranolkami a inými produktami z tuku a cukru. Zasyk reklamný blok.

 Gamescore = 1000 000

Náhodný nigga hovorí, že jeho dream car je LaFerrari.  Má to v sebe elektromotor, takže big nope pre mňa ale ide o jasnú nahrávku na smeč pred hypovaním ďalšieho dielu Flopzy. Časová exkluzivita tohto elektromobilu dobrého leda tak na golf, čo znamená /a tu sa to otvorene nepovie/, že sa dočká aj konkurenčná GT6ka. PR kecy o tom ferrari preskočíme. Prikmotril sa tu aj milovník áut Phill Spencer a mumlá o hyper perfekcionalizme flopzy /2D paňáci, žiadne pitstops, počasie a denný cyklus/. Duc, duc, tkt, tkt, duc duc. To tam z  ničoho nič začal DJ Deadmou5 púšťať svoj house. Zneje to ako tie pokazené BD mechaniky nových XBone. V tom dave trsá aj naša Justin a má celkom pekné stehná. Reklamný blok.

TitanFail. To je tá 720p hrá na archaickom source engine. Nasleduje videmontáž množstva 720p Xbone hier, tých istých čo sme už videli na tohoročnej E3 alebo nemeckom Gamecome. A sprosto klamem - predsa sú tam 2 nové sekundy z Quantum Break od Remedy. Nejaké hypovanie inej show VGX /7.12.2013/, veľké sľuby však Geoff dával aj pred dnešnou pařbou a výsledkom je ani pol bajtu nového video alebo ohlásenej hry. A konečne záber na úplne vyhoreného Willl Arnetta v hokejovom drese ako niečo motá o novom COD. Inak je to už dnes asi 3 či 4 kanaďan, ktorého registrujem. Jason Sudeikis, tiež asi herec-celebrita-hráč, nepoznám, takže popojedem. Reklamný blok. Hneď na mńa dýcha tá pravá americká atmosféra, veru.

Raper /od slova rape/ Mackelmore spieva  “Can’t Hold Us”. Microsoft a Xbone nič nezastaví. Raper sa vrhá na xbotov a more rúk ho nesie nad sebou. Napočítal som aspoň 20 iste náhodných dotykov jeho zadku, gulí, penisu a bradaviek. Už je naspäť na pôdiu, vyťahuje si slipy zarezané do ritnej ryhy. No ale dosť bolo vyvolených, naspäť do reality. Major Nelson stojí pri rade čakajúcich xbotov vonku na ulici. Ešte tak 10 minút. Reklamný blok .. už som sa pýtal kde si.

hrdinovia dňa - prvý oficiálny majiteľ PS4 a XBone bok po boku

Posledné tri minúty, čo je presne ten čas ukázať .. ďalšiu stupídnu reklamnú vložku na NFL TV app pre Xbone. Už len sekundy do polnoci .. 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 -1 a ten tlustý nigga so zelenou budajkou si berie svoj Xbone. Vybuchli konfety /sociálne malé množstvo, ledva pokropilo prvú radu/, prepukol hraný chaos, veselica a nadšenie. Oficiálne otvárame 8. generáciu herných konzol a zároveň aj nové kolo console wars. Za seba len toľko - dnešná party, či tá minulotýždňova od SONY nedisponovala žiadným hmatateľným, viscerálne animálnym nadšením, vitalitou, energiou, nemalo to švung, charizmu. Konzoly sú mŕtve, súčasť nudného biznisu. Rutina.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****