17/05/11

Veľký Gabe

Všetci vieme, že Gabe Newell je čurák. Obezné hovädo bez chrbtovej kosti. Hajzlík čo jeden rok nazve PS3 hárdver totálnym fiaskom a urážkou pre tak "excelentného kódera a biznismena" za akého sa sám považuje. To mu samozrejme neprekáža, aby o pár mesiacov neskôr, neprehodil kabát v smere prdnutého vetra a nechválil PS3 do nebies. Osobne ho považujem za narcistické, snobské prasa. Hedonista a hajzel. Half life 1 je priemerná hra s podpriemerným záverečným svetom. Half life 2 je synonymum pre hnilého obra na hlinených nohách. Márne sa čaká na tretiu episódu. Obe Portály sú iba krátke, insitné pseudologické hračky na desať rokov starom engine. Falošný boh.

Posledný zúrivý výkrik do tmy toho špekouna ma len presvedčil že proces stukovatenia jeho mozgu sa podpísal na trvalej zmene jeho psychopatickej osobnosti. Jedným z jeho koníčkov je aj hromadenie prašúľ, v štýle - ani brata nepoznám. Vymyslel preto nový "obchodný model" predaja - hrania. Zámerne nepíšem hry. Jemu ide o ten proces - hranie. Podobne ako buzerant Bill spoplatnil online režim pre tupé stádo čo mu uverilo. Gabe chce rozdeliť hráčov na tých dobrých a zlých. Hajzli, ktorí v MP hre - nespolupracujú, neliečia vás na požiadenie, neposkytujú kryciu paľbu, neriadia sa striktne rítom hry, nemajú dobré referencie, nejdú v narežírovanej linke a "ničia" herný zážitok ostatným /do tejto skupiny dáme aj všetkých glitcherov, cheaterov, naháňačov skóre, grinderov atď./ Tak všetci títo zaplatia za možnosť hrania rádovo viac ako tí ostatní - prijemní, zregulovaní, do jednej výšky zastrihnutí muklovia.



žltá židovská hviezda a kultúra povrchnosti má všemožné tváre

Nechcem tu teraz rozoberať pojmy ako elitárstvo, rasizmus, diskriminácia, fašizmus, veľký brat ťa sleduje, zvieracia farma, arbitrárne kritéria, štátny dozor, výjazdová doložka, anti liberalizmus, alebo šikana. Gabe je proste chorý čurák, a tieto jeho "plodné myšlienky" sú symptomatické pre neurotika s erektilnou dysfunkciou a mesiášstvom, ktorým toto ľudské prasa nepochybne trpí. Ako lekár vám môžem povedať, že sa v našich kruhoch s istým cynizmom hovorí o hypotetickom zvýšení platieb/zdravotných odvodov pre všetkých ľudí podľa - BMI. Body mass index. A to nielen na našich ambulanciach. Obezný človek je ďaleko náročnejší na náklady na liečbu a zdravotnícku starostlivosť, ale aplikujme to aj na verejnú dopravu, pri platbe za spotrebu plynu, elektriky, benzínu atď. A platilo by to aj pre super obéznu sviňu akou je Gabe Newell.



impotent - a do 10 rokov zdechne na koronárnu príhodu

Internet, a každý program, alebo spoločnosť v ňom, ak má len trochu chochmesu o vás zbiera, priam hromadí absurdné množstvo informácii a údajov. Iba naivní blbečkovia medzi nami si myslia, že to robí iba to zlé SONY. Nepochybne sa tohto nového šport zúčastňuje Gabe a jeho Steam. Vždy sa však nájde dosť "osvietených" malých nacistov, ktorým sa riť trasie nad možnosťou tieto dáta - zneužiť, jasné že pre blaho vyvolenej "slušnej" elity. Gabe Newell je burina. A na našom hernom poli jej vykopeme ešte oveľa viac.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****