22/05/11

PSP Remaster

PSP hry - Monster Hunter 3rd, God of War séria, MGS Peace Walker v pravom HD /aspoň 720p/ s antialiasingom, podporou pre dualshock, pravý 3D efekt, exkluzívny dodatočný obsah pre vašu PS3, zdieľanie save dát medzi PSP a PS3 pomocou cloud online úložiska, kompatiblita s ad-hoc onlajnom ?? Prosby boli vyslyšané a SONY konečne ohlásilo program PSP Remaster - konverzia najväčších PSP hitov pre PS3, podobne ako to bolo pri PS2 peckách. Hry budú dostupné na BD nosiči, alebo ako stiahnuteľný titul.



Prvou bombou, ktorá túto parádu odpáli bude práve Monster Hunter portable 3rd /viď obrázky PS3 portu vyššie, inak 5M kópii predaných v japonsku a jasný PSP killer app/, bežiaci už aj na NGP /PSP2/. Kanibalizácia hernej PSP knižnice môže ďalej pokračovať s Final Fantasy Type-0, FF: Crisis core, Parasite EVE 3rd birthday, KH: Birth by Sleep, Valkyria Chonicles 2 a 3, skvelá Dissidia atď. Nechcem tu teraz filozofovať čo to urobí s predajmi PSP, ak existenciou danej hry na PS3 vlastne klesne tlak na kúpu PSP na rovnú nulu. SONY to asi má dobre spočítané.



Update> oficiálne video MHP3rd HD na PS3ke /predpokladaný začiatok predaja leto 2011/, pribudne aj rozbehanie druhého analógu na dualshocku /ktorý PSP nemá/ a podpora pre kooperatívnu ad-hoc hru s PSP a tiež pre niektoré budúce MHP3rd DLC expanzie !!

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****