15/06/10

E3 2010 - SONY


Moji hráči
Synovia a dcéry z lona SONY
Sľubujem vám toto
História týchto dní bude napísaná krvou
rozdrvíme armády Microsoftu
násilím sa zmocníme hier, ktoré nám tyran ukradol
budeme bojovať do posledného muža za naše exkluzivity
Ale ak odmietnu našu ponuku na mier
a odmietnu naše právo na vodcovstva vo vojne konzol
potom sa im odplatíme tak strašnou pomstou
že aj generácie ešte nenarodených konzol
budú hlasne stenať v strachu a bolesti
potom zistia
že víťazstvo patrí nám
PS3


Modrá je dobrá !!! Jack bez kravaty, rozopnutý prvý gombík, košeľa s prúžkami uvádza Kaz Hiraia v rovnako nedbalom setupe. Pán prezident, angličtina sa mu zlepšila, menej šušlavý akcent. Všeobecne blafy o novej 3D vlne /všetci diváci majú na ksichte 3D okuliare, holé baby z nintendo sleziny nie sú potrebné/. A rýchly prechod Killzone 3 /štart feb.2011/, zamrznuté pobrežie, level čslo 4. IGN.com, kde live feed pozerám totálne kolabuje, slideshow. Pre-alfa verzia, napriek tomu fantastická grafika, bez akýkoľvek pochybností novinka-jetpack značne modifikuje .. vertikalizuje hrateľnosť a AI sa napodiv zdatne prispôsobuje vášmu nepredvídateľnému pohybu v priestore. Kompatibilita s MOVE ovládaním. Napriek omieľanej generickosti fps žánru dnes, už sama grafika KZ3 evidentne stačí na ospravedlnenie jej zahrania si. Nazvime to Crysis efekt. Crysis 2, Mortal Kombat, Shaun White Skateboarding, Ghost Recon, Tron, NBA 2K11, Gran Turismo 5 všetko v 3D formáte. Sly Collection HD. Motostorm 3 .. prúd hier.

MOVE. Po údesnej tragikomedií v podaní nintenda a microsoftu, konečne funkčné motion ovládanie. Peter Dille /košeľa s prúžkami, žiadna kravata, prvý gombík off/ uvádza nový blok slovami - hardcore či kazuál, MOVE vás poblázni. Slovo presnosť a neopakovateľná skúsenosť použité už po 48 krát. Rátam to. Nazvem tak asi svoje deti, rozhodnuté. MOVE hry. Sorcery - neuveriteľné .. vidieť konečne po tých MS zfakovaných a nintendo otrasne nefunkčných Zelda sračkách .. konečne perfektne fungujúce motion ovládanie. Mimochodom skutočne veľmi pekná grafika, dynamická a čuduj sa svete aj zjavne zábavne vyzerajúca hrateľnosť. Svetlo na konci ovládača vám povie, keď je magický potion pripravený. Vypijete pohybom ruky .. ku ústam. Opakovaný potlesk, ešte hlasnejší potlesk. Opak ZELDA prezentačky. Burlivý potlesk na konci. Veľmi pôsobivé. Tiger Golf - to isté čo sorcery, prvý odpal do pieskoviska, druhý odpal do pieskoviska, tretí odpal do pies .. trávy. Bolo to, ale tesne. Dosiahol PAR. Ja by som dal BIRDIE. Kto golfu nerozumie presúva sa na ďalší projekt. Heroes on da MOVE. Masívny akčný cross-over šiestich postavičiek troch veľkých PS2-PS3 hier. Skákačky. Jak and Daxter, Sly, Ratchet. Zmluva s koncernom Coca-Cola o masívnej propagácii MOVE ovládania.

Kevin .. KEEEEEEEEVIN. Kevin Butler naozaj prišiel /PS3 reklamy s kultovým statusom/. Narážky na MS konferenciu o opitých francúzskych cirkusantoch a bielych habitoch. Mala kôpka MOVE ftípkov. Je trochu nesvoj, a v kŕči, asi príliš veľké auditórium. Butler for president - výkriky. MOVE dostupný od 15.9.2010. Cena začína na 50 USD za základný "bambuľa" ovládač, plus 30 USD za navigátora, eventuálne 100 USD bundle /hra+eye+ovládač/, a nakoniec 399.99 USD za PS3 + move + kamerka a hra. Objektívne je cena dosť vysoká. Resistance a Heavy Rain dostanú MOVE patch. Hraje podmaz z animáku Madagaskar- I like to move it ..

PSP sekcia uvedená novou Kevinovou reklamou. A ešte jednou. Po PS3ke teda aj PSP dostane svoju revitalizačnú medicínu. God of War : Duch Sparty iba ako CG teaser. Kingdom Hearts, Parasite Eve 3, Invizimals zatiaľ iba slovom. Montáž video - do vianoc 70 hier. Kopa, kopa vyborne vyzerajúcich aj tohoročných hier štandardnej PS2 hrateľnosti .. Parasite Eve 3 vyzerá OK, som rád.

PSN - viac ako 50 miliónov kont /Ps3+PSP/. Veľmi krátko HOME - E3 SONY chlievik verne replikovaný do jeho virtuálneho ID. Pripomínajú nám Mod Nation racera, Mario kart killer, parádny editor, a zdieľanie vytvoreného obsahu. LBP2 - hovoriť o ňom je nosenie peňazí do banky. Unikátna platforma na výrobu vlastných hier. Ukážky "wii party" minihier na LBP2 engine, 4 hráči na pódiu. Montáž výtvorov, čo vznikli len v krátkom 24 hodinovom úseku. Polovica z nich ani nevyzerá, ako LBP hra, veľmi mocný nástroj. Teraz si predstavte LBP2 story kampaň, ktorá mixuje desiatky žánrov a vďaka novej feature /spájanie levelov/ môže byť de fakto nekonečne dlhá. Kto to dokáže oceniť, keď emo buzny z EDGE dajú Kirbymu 10/10.

Playstation PSN Plus - ročne za 50 USD. Net časák Quore zadara, mini hry zadara, nejaké DLC zadara, beta pozvánky, nejaké zľavy. Hmlisté, netuším prečo by niekto za to dal čo i len dolár. Málo informácii, alebo som toho málo zachytil.

Medal od Honor. Hra podľa autentickej afgánskej skúsenosti jedného bradatého US vojaka. Video aj keď technicky slušné, nám žiaľ skutočne nič nepovie o hre samotnej. Súčasnosť je nemilosrdne poznačené úplným presýtením fps trhu. DICE /Battlefield/ pracuje na MP časti. Brada pre avatara je asi odomknuteĺná trofej. Exkluzívne pre PS3 nejaký prilepený soft. Dead Space 2 - ďaleko väčší, diabolskejší, krvavejší, variabilnejší, efektné scripty. Nič ťažké, jednotka bola o hovne. Opäť nejake exkluzívne soft prílepky /tá Wii Dead Space hra/ pre PS3 + MOVE podpora.

Megaton - Portal 2, Glados a tlusťoch Gabe. Tá jaternica v obtiahnutom tričku je naozaj veľká. Ďakuje SONY, že nebrala vážne jeho tri roky trvajúce sranie a otvorený animalizmus na adresu PS3ky. A PS3 verzia bude mať ehm .. Steam podporu, xcrap nie. Trailer vyzerá OK. Verím konečne v dobrú logicku hru. Jednotka bola o hovne. FF14, TRON, COD 498.2 - pretáčam. Mafia 2, Assassin 2.5 - ďalší ekluzívny obsah plus exkluzívna MP beta pre PS3 pri asasinovi. SONY vracia úder. Montáž hier - ďalšia. Gran Turismo 5 /nov.2010/- pekný trailer, prenádherne nádherná el magnifico grafika, náznak prevrateného auta, nočné rally jazdy. Ani slovo o dynamickom počasí, zmene dennej doby v reálnom čase, žiaden dážd. Infamous 2 - a jebať, grafika a všetko okolo toho - husta kuracia polievka pre somálske decko, jasný hit.

Vkusná bodka na záver. David Jaffe nevie klamať. Zapieral, zapieral a na koniec to je nazaj slávny Twisted Metal /jeho blog dnes vybuchne/. PS3 only - 16 x MP, 2-4 split screen + online. Autá, motorky, koptéry, snajpery, gigantická mapa ala GTA, more deštrukcie a interaktívneho prostredia - 50 metrové ruské kolo sa valí krajinou. Chaos. NUKE režim, prekvapujúco ide o titan mód z Battlefieldu 2142 !!!. Hra jasne urobená s láskou. Seriózne šialená. Chcete víťaza tohoročnej E3. PS3. Konzola má dobrú cenu a najlepšiu výbavu, MOVE aj keď je v hardcore režime /bambuľa+navigátor-kamera/ drahé je objektívne najlepšie, dobrých a exkluzívnych hier viac ako dohrajete za dva životy. Do jari 2011 padne cena PS3 o ďalších 50 USD. Na jeseň /skôr jar/pravdepodobne ohlásia PSP 2, určite si ešte nechcú pokašlať predajé starého PSP. Billa držíme za gule.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****