23/05/20

SONY a Naughty Dog musia byť zlikvidované


V Hollywoode môže mocný židovský producent, režisér, filmová hviezda s ľahkosťou molestovať, znásilňovať, zničiť akýkoľvek život vo svojom dosahu. Vie sa o tom, je to desaťročia tolerované. Peniaze tam definujú ich subjektívny morálny zákon. Ak sa vám podarí odstrániť jedného, neodstránite všetkých 100. Objem peňazí, ktorý sa tam točí je obrovský, tlak na miesto gigantický. Tie herecké a neherecké teliatka urobia čokoľvek, aby sa tam dostali a udržali. Gamebiz je nový hollywood. Herné spoločnosti sa rovnako ku svojim zamestancom správajú ako ku sviniam. Sexuálne delikventy alebo tzv. crunch time /"nadčasy" mimo zákonníka práce lebo uzavierky horia/ sú bežnou prax. Gamebiz je toho času stále v čase tupej puberty. To sa však rýchlo zmení.

"Tam, kde vycíti dynamiku a dlhodobý potenciál, využije všetky prostriedky a možnosti, ktoré má, a agresívne ide za svojim cieľom"  - o osobe Bernard Arnaulta

Bernard Jean Étienne Arnault je vyučený inžinier a je to 100% klinicky významný psychopat. Šéfuje módnemu holdingu, kde patrí aj Dior a kabelky Vuitton. Jeho majetok sa iba odhaduje na niekde okolo 100 miliárd euro. Je to magor, nemá žiadne zábrany, predsudky, morálku, ohľad, empatiu. Nemá výčitky svedomia. Poškodená psychika zameraná iba na generovanie zisku. Dojebe vás, aj keby váš otec bol papež a matkou mníška Tereza z Kalkaty. Podobných čurákov je po svete až príliš veľa a nielen francúzských a po korona kríze budú hľadať bezpečnejší prístav pre svoje prachy. Chlieb a hry.
To vyššie je plne raytrejsovaná scéna bežiaca v reálnom čase. Vizuál, ktorý bude do 10 rokov normou v tvorbe hernej grafiky. Dnešné herné, vývojárske prostredia sú dokonale nepripravené na katastrofický objem dát, ktoré cez nich budú musieť prejsť. Nepripravené na hercov ktorí sa nechajú kompletne zdigitalizovať, na influx know-how z hollywoodu, ktorý sa týmto smerom bude valiť. Na skutočnú kvalitu, na finančných žralokov. A začať pracovať na infraštruktúre treba už dnes. To je tá biznis príležitosť dekády a minimálne jeden bilion éur, korý tu postupne príde.

SONY, banda zúfalých, naivných diletantov, ten kapitál ani dravé inštinkty nemá. Ako nám dokázalo fiasko okolo Covid-19 krízy a dokonalé nezvládnutie TLoU2 WOKE škandálu zvratených zmrdov z Naughty Dog. SONY musí byť zlikvidované a odídené z HW segmentu. Jedna konzola stačí. Jedna kapitálom podložená konzola, ktorí predá 300+ mega konzol a zjednotí trh pre všetkých. Konzola, ktoré pri 10% penetracií jednej hry predá aspoň 30M kopií a vytvorí kapitál pre ďalšiu produkciu. SONY ten kapitál nemá a už ani nikdy mať nebude. Musí byť zlikvidované. Hlupáci nepochybne sami citia, že je koniec a radím im čím skor sa presunúť ku malým firmám produkujúcim iba tie hry pod značkou PlayStation Studio /lol/. Z ich strany neinovatívnych, herne príšerne priemerných kvalít.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****