17/09/10

Kráľ zvierat - GT5

Vzdávam hold GT sérii a samozrejme hlavne poslednému piatemu dielu. Je totiž exemplárnym príkladom, keď duchovný vodca a ataman Kazunori uprednostňuje kvalitu pred kvalitou. Narozdiel od konkurenčnej flopzy, kde kým na trh príde GT5 .. oni už vysekali rovno TRI diely svojho arkáde šmejdu, pričom je problém napríklad posledné dve od seba vôbec odlíšiť. Sú jasne v kategórii DATADISK za cenu celej hry. Pochopiteľne "renomované" herné sajty na to vôbec nereflektovali, ani slovo nejakej výčitky, utieranie si papule o každý podstatnú aj nepodstatnú drobnosť. Flopza 2.5 vyfasovala "zaslúžených" 9.2/10 po globálnom zhodnotení na Metacritic.com. Sami si to potom o pár týždňov porovnajte, ktorá sajta dá o koľko VIAC práve absolútne superiórnej GT5 /absurdne viac herného obsahu/. Niektorým sráčom už veľa miesta na lepšie hodnotenie neostane, dali flopze 10/10. Koľko chcú dať GT5ke ? Odporúčam týchto vyčúrankov zaradiť na svoj ignore list. Ide totiž o tri katégorie ľudských svíň. Idiot-hajzlík na výplatnej billovej listine-nenávistný SONY hater.



plus záplava nových obrázkov a autoškola




Hore vidíte dva obrázky, áno ten druhý NIE JE fotka švajčiarských álp z mojej dovolenky. Ani jedno z toho, a nielen to, v DVD flopze nenájdete. Nočná jazda so zmenou dennej doby v reálnom čase a dynamická zmena počasia počas preteku. Dažď, chlístanica, hmla, mokrá cesta, funkčné stierače a všetky tie prkotiny, ktoré ocenia .. ako vlastne, tí istí blbečkovia čo jačali nad flopzou, ako nad ultimatívnou hrou, a potom si za podmaz billových prašúľ vyrazili do Saint Tropez na pláž.




jasno-oblačno-mokré gumy

GT5 si zaslúži dostať ocenenie hra roku /GOTY/ 2010. Nie je zvykom ho dávať závodným hrám. Ktorej inej ho potom chceme a za čo vlastne darovať ? Vymletej TPS strielačke, priblblému západnému RPG ?! Objem úsilia vloženého do GT5 je fantastický a v tejto generácií nevídaný. Ide zároveň o najväčší kvalitatívny a herne-obsahový skok, aký závodná /akakoľvek ?/ hra v ľubovoľnej sérii medzi dvoma dielmi urobila za posledných 10 rokov urobila.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****