03/09/10

Aotearoa

Kevin Butler. Fiktívna postava, ktorú hraje herec s vlastným menom Jeremy Lambert v nesmierne úspešných a dnes už početných reklámach propagujúcich PS3, PS3 hry, a PS3 doplnky. Reklamy sú to zábavné, ftipné a stále žiadané /vlastný PSN video kanál, tweeter/. Dokonca až natoľko, že spolupráca s ním bola predĺžená aj na celý rok 2010 a dokonca vystúpil na tohoročnej E3, kde si jeho prítomnosť vydupali sami hráči. Mimochodom, zopár blbečkov v naších zemepisných ČSSR šírkach, Kevina ešte nedávno považovalo/považuje !?/ sa skutočného predstaviteľa fy SONY. Blahoslavení chudobní rozumom.



kiwi vs sony

Reč však bude o jednom malom diplomatickom pingongu medzi SONY a Novým Zélandom, so šťastným koncom. Začalo to touto PS3 reklamou s prekvapivo vypointovaným epickým koncom. Nový Zéland - kanál TV3 kontroval vlastným dielkom, ktoré bolo jednovaječným dvojčaťom toho od SONY. Chlapci si asi mysleli, že byť na odvrátenej strane zemegule je dostatočne "bezpečné". Kevin Butler sa o tomto nehanebnom plagiáte pochopiteľne dozvedel a reagoval : "Hovorí sa, že imitovanie je najväčšou formou obdivu. Ak tomu tak je, potom sa cítim poctený týmto komplimentom. Bez ohľadu na to však mám niekoľko konštruktívnych poznámok. Žiadna PS3 hra v zábere - akčné klipy z MAG, God of War 3, alebo KZ 3 a Twisted metal by tomu veľmi pomohli. Čo tak titul pre vášho chlapíka - Manažér pre vzdávanie holdu PS3 reklame, napríklad. Rozhodne dlhšiu bradu. Slow motion na konci a preboha .. dvojfarebné konfety, nie tie farby dúhy."

Zároveň dôrazne žiadal satisfakciu, a to neodkladné uznanie PS3ky ako oficiálnej konzoly Nového Zélandu, a tiež posledné DVD ich folkovo-zábavnej skupiny Flight of The Conchords pre ľudkov z ich marketingovej skupiny. TV3 Kiwi držalo chvíľku bobríka mlčanlivosti a ešte sa pochválilo, že reklama mala veľký úspech a určite ju do "etéru" pustia ešte niekoľko krát. Po Kevinom zakašlaní, že "tentokrát" ich žalovať ešte nebudú prišiel do SONY pobočky na jeho meno tento darčekový košík.



"choice-bro" je kiwi výraz pre naše .. super cool

Oslavná plaketa. DVD s pesničkami, sušienky, lekvár, a iné luxusné tuzexové produkty, proste kontraband. Mega pointa v pointe ohľadom tých Kiwi folk spevákov, viď video. Aotearoa je maorské označenie pre Nový Zéland. To len, aby vám pred veľkým finále nevŕtali v hlave kraviny. Nasledujúci snapshot dole som urobil z Kevinovej poslednej reklamy, kde svojským spôsobom SAMOVYKRÁDA práve ten SVOJ klip, o ktorom tu celý čas píšem a v istej sekunde je na stene za hráčmi vidieť vlajku Nového Zélandu. Dokonané a dokonalé.


No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****