05/06/12

E3 2012 - Nintendo

Video celej konferencie /youtube formát/. Pikmin postavičky. Miyamoto a jeho šialený pokus o angličtinu asi ako zomierajúci zombie s hubou plnou krvi. Klame už v prvej vete o údajne prvom displayi na joypade práve na ich novej konzole. Predbehol vás Dreamcast, tak je to. Teraz zapískal ako na ovčiarskeho psa. Pribehol prekladateľ Bill Trinen /šef oddelenia propagandy a lží/ prekladá klamstvá o unikátnej skúsenosti s tým ich novým gimmick bazmekom. Videjko Pikmin 3. Taktická stratégia v komixových farbách, technicky iba kozmetické rozdiely oproti druhému diely pre Gamecube. Wee U tablet použitý na nepodstatné kraviny. Vybuchla posledná Zelda pre Wee, nemyslím si, že Pikmin je to čo masovo hľadá kmeňový nintendo fanúšik.

Reggie. Arogantné čierne hovado, nikto tu kreatúru nemá rád. Uvidíme vraj 23 hier, ktoré zmenia náš život. Opakuje klamstvá, ktoré sme počuli pred chvíľou. Tablet nás zmení, tablet všetko zmení, hyper sociálna fíčura. Iste asi ako weemote, alebo dual screen pri NDs, však. Netflix, Hulu Plus, Youtube, Amazon Video. Sorry základná výbava, nič nové, pretoč tu pásku. Wow, imbecil sa snaží obhájiť to, že v izbe budú mať niektorí hráči tablet a iní iba joypad. Wee Urinal nepodporuje 4 tablety /iba 2 a aj to rapídne znižuje plynulosť hry/ a predávať sa bude iba s jedným. Fiasko číslo dva - na E3ke nebudú hry s podporou pre dva analógy toho tabletu - je zjavné, že to tam lepili na poslednú chvíľu. Úbohí idioti ako keby nemali dosť času, ako keby nestačila tá facka s 3Ds a jeho jedným pseudo analogovým šupátkom.

Zbytočné kecy o Miiverse, či čo to je, triviálna 2D verzia HOME central plazy na PS3ke. Všetko to aj tak už poznáme z ich Nintendo direct prezentačky, ktorú mali včera. Už prestaň kecať neger, ukaž tých ďalších 22 hier. Nie, nechcel som 2D maria pre Wee Urinal, ktorý vypadol z náhodného generátora levelov. Inak tento mario vyzerá graficky tak, ako keby si grafik na chvíľku odskočil od nejakej jednodolárovej flash hry.

Hah, ha ha. Third parties. Batman : Arkham City pre Wee Urinal. Myslel som si, že nintendo nemá ako prehrať neoficiálnu súťaž o najlepšia konferencie, ale .. tvrdo pracuje na to aby to dokázala. Mimochodom stále ani len pol sekundy pohľadu na samotnú, novú konzolu Wee Urinal. Letmé zábery na smutne zbytočnú, spomaľujucu, plynulosť hry rozbíjajúcu implementáciu Batmana na tablet a let cez level pri pohľade via tablet a nie pomocou vašej 2 metrovej telky. Ha ha ha.

Lekárske varovanie - používanie Wee Urinal tabletu spôsobí únavu, dokonca vážne poškodenie vášho zraku v prípade existujúcich ochorení oka. Ide o hrubo nefyziologické preťažanie akomodácie vášho oka pri neustálych zmenách roviny zaostrenie. V Batman videu je opakovane vidieť hráča, ktorý 10 krát za 20 sekúnd pozerá raz na vysokokontrastnú telku pred sebou a potom skloní pohľad na vybledlý pidi tablet. Do 20 minút dôjde ku vyčerpaniu ciliárnych svalov a s hraním ste skončili. Iba imbecil si kúpi Wee U, iba imbecil sa na tom dovolí hrať svojim malým deťom.

Scriblenats Unlimited pre Urinal. Ďalšia pecka, nenáročná flashovka v jednoduchučkej flash grafike. Logické puzzle. Nepochybne dôvod na kúpu novej konzoly. Ďalšia dávka third parties - Darksiders 2. Mass Effect 3. Tank, tank tank !. Nejaká sračka. Tekken Tag 2. Trine 2. Ninja gaiden 3. Aliens. Moja teória o poníženom zberaní portov existujúcich hier sa plne potvrdila.

Fitness. Na urinale to bude ešte oveľa lepšie. Wii fit U /slovná hračka/. Prekrista gimmick faktor kvôli násilnemu použitiu tabletu má teraz hodnotu jeden milión šesto dvadsať. Hudba. Sing working title, opäť nezmyselný tablet na scéne, za chrbtom majú síce veľkú telku ale karaoke texty musí kočka čítať z tabletu, ktorý ledva ledva udrží v ruke /!!/, v druhej má mikrofón. Strašné dačo.


Scott Moffit sa dožaduje aspoň zdvorilého potlesku. Prišiel hovoriť o 3Ds. Urinal časť je teda pasé ? NEW SUPER MARIO BROS 2. Svätá kráva, šak ide o tu istú 2D flash sračku, ktorú pred chvíľou ukazovali na Urinale. Zmätok v mojej duši. Paper Mario. Hej, to istá ako na N64 alebo na Wee. Luigi Mansion 2 či 3. Hej, stále tá istá hra ako na Gamecube, či ako prvý diel pre 3Ds. Tieto tri údajne nové hry by som sa strašne hanbil nazvať aj datadiskami.

Ďalšia third parties zmeska. Pre 3Ds - Castlevania. Epic Mickey. Scriblenauts Unlimited. LOL. Kingdom Hearts. Lego City - GTA klon pre Wee Urinal s Lego postavičkami, bohužial zvyšok scenérie ma bežnú grafiku. Rozplizlé textúrky, framerate kolíše okolo 20 fps plus množstvo nepríjemného tearingu. Mali to pustiť na výkonnejšom PC.

Ubisoft. Just Dance 4. Trápna tanečná vložka /totálne mimo rytmus a tempo/, tie kočky čo tam dupú v tenisových ponožkách po kolená som videl už na Ubisoft prezentačke !! Nintendo je v recyklácii skutočne veľmi dôsledné. Strašná hanba. Zombie U. Nejaké bečko v PS2 grafike a zbytočným tabletom pochopiteľne. Mapovanie zombie textúry na Reggieho - nefungovalo. Assassin 3. Rabids Land. Your Shape: Fitness Evolved 2013. Rayman Legends. Sport niečo. Spiderman. Avengers. Zatiaľ 22 hier. Už len jedna.

Nintendo Land - 12 SP a MP hier v jednom balíku ako Animal Crossing + Wee sports + Zelda Battle Quest kde skáčete z centráleho hubu /HOME Land ala PS3, vám poviem/. Hovoria veľa ale furt nechápem čo na tom mám vlastne vidieť. Mario party variácia v past gen grafike, prežutý recyklát. Vrchol ich konferencie ? Ukazujú pacmana s nintendo postavičkami. Nintendo teraz svinsky urazilo skutočne revolučné LBP univerzum, hlavne vylepšenia urobené v druhom diely. Create/share/play nintendo .. je mi z vás na zaplakanie. Koniec konferencie !!

Herný zoznam: 1. Pikmin 3 2. New Super Mario Bros. U 3. Batman: Arkham City Armored Edition 4. Scribblenauts Unlimited 5. Darksiders 2 6. Mass Effect 3 7. Tank! Tank! Tank! 8. Tekken Tag Tournament 2 9. Trine 2: Director's Cut 10. Ninja Gaiden 3: Razor's Edge 11. Aliens: Colonial Marines 12. Wii Fit U 13. Sing 14. Lego City: Undercover 15. Just Dance 4 16. ZombiU 17. Assassin's Creed 3 18. Rabbids Land 19. YourShape: Fitness Evolved 2013 20. Rayman Legends 21. Sports Connection 22. The Avengers: Battle for Earth 23. Nintendo Land


Mini analýza. Som v šoku. Nintendo konferencia mala byť oslavou nového hárdvéru. Mali byť dokonale pripravení. Neukázali nič, nemajú nič. Nevieme ani cenu toho šmejdu, ani sme ho nevideli, možnosti OS, detaily online infraštruktúry, kedy si to budeme môcť kúpiť. Dokedy chcú tieto informácie tajiť ? Kurva tie nuly neukázali na Wee Urinale ani jednu posratu, natívnu, veľkú hru. Tri sväté grácie ? Tri hovädá, dopekla. Toľko rokov silných rečí a dnes kopírujú konkurenciu od hlavy po paty a ten tablet je iba zbytočný a sprostý gimmick čo vám zožerie oči. Och, hnus a znechutenie z mojej strany.

No comments:

Post a Comment

**** pre vloženie hypertextového odkazu do komentára použi CSS kód: hyperlink ****